Frust teramat sangat

haaa... itu dia tajuk entry malam ni.. wkwkw... frust yang teramat sangat..

Actually Nad sakit ati sangat sebab tak dapat nak melancarkan GA Nad seperti yang dirancang. Namun alhamdullilah Nad berjaya juga tamatkan semuanya.. Terima kasih kepada Amy yang banyak membantu Nad.

Nad sekarang kerja di Farm.. Line kat sini sangat teruk. Sampaikan Nad susah nak berhubungan melalui internet. Namun Nad berterima kasih kepada Amy kerana walau dia sibuk dipejabat dia masih boleh tolong Nad update senarai nama pemenang dan sekaligus bantu Nad selesaikan GA ni..

Walaupun agak berterabur keputusan GA Nad kali ni namun semuanya telah selesai kan dengan adil dan saksama.

Kepada semua rakan2 blogger yang sudi join, ribuan terima kasih Nad ucapkan. Kepada yang tak dapat tuntut hadiah lagi boleh pm Nad ea.. tau kan fb Nad? hehe..

Oklah.. hujan pun lebat je mencurah2 kat sini.. Nad tamatkan dulu entry ni yek.. Sampai masa ketemu lagi di lain masa.. hehe..

Selamat Malam.. Terima kasih sekali lagi semua.. hahahaha.. =))


Popular posts from this blog

KEBAIKAN PENGGUNAAN SERBUK MUTIARA BAGI IBU YANG MENGANDUNG

O.Nature Aloe Vera Fresh Soothing Gel