Akhirnya ! Pemenang Special Giveaway 2013 by Misz Nadea

Assalamualaikum.. dengan lafaz Bismillahirrahmannirahim, saya nak mengumumkan pemenang -pemenang yang bertuah untuk GIVEAWAY kali ini.. 
sebelum tu,korang boleh cek sekali lagi nombor bertuah korang kat SINI ..



so, jom check it out ! 


HADIAH RANDOM : 

 1.FELT CRAFT PLUSHIES x1 ( sponsor by AESYA )

11


2. ZIPPER CHARM x1 (sponsor by PRELICIOUS CLA )

5


3.  EYELINER x1 (sponsor by FARRA)

7


4. ANAK TUDUNG HALF x2 (sponsor by AINN )

36
27


5. SHAWL x1 (sponsor by AISHAH FAUZI ) 

19


6. SHAWL x1 (sponsor by FARHANAH )

22


7. TUDUNG BAWAL x3 (sponsor by NUR AZWA EDORA

45
31
66


8. BLOGLIST 6 BULAN x3 (sponsor by NICK )

69
2
79


9. SPECIAL DOODLE x2 (sponsor by ZYRA ROXX )

15
75


10. SPECIAL DOODLE x2 (sponsor by ALIEFF ARTWORK )

73
8


11. SPECIAL BOOKMARK x5 (sponsor by SHIDA )

19
38
44
64
27 


12.  COVER PHOTO FB x1 (sponsor by AYZA )

24


13.. HEADER BLOG x2 (sponsor by CAHAYA JANNAH)

16
6


14. HEADER BLOG x2 (sponsor by DIEBA )

81
34


15. TOPUP RM10 x2 (sponsor by LIYANA HAMID)

57
43


16. TOPUP RM10 x2 (sponsor by KEDAI ANIME)

30
39


17. TOPUP RM5 x2 (sponsor by IFAH DAFILA )

47
17


18. TOPUP RM5 x2 (sponsor by NUR AINI)

65
40


19. TOPUP RM5 x2 (sponsor by HASLINA RAZALI )

51
56


20. TOPUP RM5 x2 (sponsor by CIK CHENTA )

25
62


21. TOPUP RM5 x2 (sponsor by CIK ALYNN )

13
41




***************************************************************

buat masa ni, saya umumkan untuk pemenang RANDOM dulu ye.. Pemenang untuk TOP REFERRAL DAN SPONSOR BERTUAH akan saya umumkan di entry yg akan datang ye.. ^_^
yang xbertuah tu,xbermakna korang xde luck.. lain kali boleh cuba lagi.. terima kasih kerana sudi memeriahkan GIVEAWAY nad.. :)
kepada yang menang TAHNIAH ! sila hantar details korang dekat SPONSOR ..
bagi PEMENANG yang xdapat kontek dengan SPONSOR, sila PM Nad di FACEBOOK Nad,okay.. 
klik SINI .. ^_^


CONTOH :
Saya pemenang bertuah dalam SPECIAL GIVEAWAY 2013 by MISZ NADEA..
NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
NO LINK PENYERTAAN :
HADIAH YG DIMENANGI : barangan pos / topup 


p/s : Sila bersabar ye untuk tunggu pengumuman TOP REFERRAL.. hehe Nad agak BUSY so,kena lah tunggu..... :)



You Might Also Like

20 comments