Tuesday

Aura Slim Icy Cool Shaping Gel



ICY COOL 


PACKAGING SGT2 AWESOME! NAMA PON COOL JA.. WAH...SHAPING GEL YG SEJUK? MENARIK BUKAN?



# 5x Lifting System
Bukan sekali, bukan 2 kali, tp 5 kali lifting system. Apa tu lifting system? Lifting system ni lah yg berfungsi untuk mengangkat aset anda, supaya lebih mantap! Menganjalkan kulit anda, membetuk tubuh badan yg ideal, dan sebaginya.

# Fruity Scent
Pejamkan mata anda, bygkan, anda ditenggelami oleh buah buah segar, baunya yg memukau! Aduhhh, sedapnya. Apa, tak suka buah? Memang xcool! hehe. Setiap kali anda sapukan icy cool ni, anda boleh rasakan haruman buah buahan yg sgt memukau! Memang lah rasa segar, cik abg pun nt suke rapat2. hehe. Mcm fereena ke felinna ke, bau mereka lebih kepada bau mcm perfume kan? Tapi yg ni bau buah buahan! Memang rasa natural gila! 

# Mengandungi Vitamin A/C/E, Collagen dan mcm2 lagi!
Dengan adanya vitamin2 ni, apa uols akan dapat? First sekali ialah kulit yang anjal dan haluskan kulit! Best tak best tak? Selain tu juga, ia juga dapat menghilangkan sel2 mati, dan diformulasi khas utk anda yg kulit snsitif "kulit manja", paling best ada PRO VIT B. Vit B ni bagus utk kulit, sebab dia agen nk bg kulit ni relaks relaks gitu! Selain tu, blh hilangkan stechmark dan sbginya!

# Pro Vitamin B5 ternyata banyak manfaatnya bagi manusia. Salah satu manfaatnya adalah untuk kulit dan rambut. Ia dapat buatkan kulit dan rambut menjadi lebih sehat dan lebih baik cantik. Walau belum banyak digunakan dalam dunia bisnis kecantikan, tapi manfaatnya sgt menguntungkan!

# Pro Vitamin B5 digunakan dalam produk perawatan kulit kerana mampu menstabilkan metabolisme pada permukaan kulit, Pro Vitamin B yang digunakan pada kulit dapat membantu losyen ini meresap ke epidermis kulit yg paling dlm, dan dpt membentuk pigmen kulit yg baru!

# Membakar lemak dengan kaedah Thermo Ais 
Apo 'Thermo ais' ni? kiranya mereka menggunakan efek cool instead of burning your skin! Dengan thermo ais ni jugak, kulit anda mampu menyerap lebih banyak oksigen. Bila oksigen ada dekat kulit, maka kulit akan jadi lebih selesa, xkusam, xkering, dan mcm2 lagi. Melekit ke tak? Mestilah xmelekit syggg. Lagi best, sel2 kulit mati pun hilang! xperly nk skrub2n dah. Bila sel kulit mati, kulit akan lebih lembut, jadi nk KURUS BUKAN LAGI MUSTAHIL!

Jom, uolls TRY DULU... Sebotol hanya RM 75. termasuk postage :)