Monday

Senarai Penerima Anugerah Bintang Popular Berita Harian

Hai.. Assalamualaikum... adoiiyai..bosan betul hari ni..blog tak berupdate.. so aku rasa macam nak update je blog aku malam ni..alang2 aku nak nengok ABPBH .. jadi baik aku update semua2 yang menerima anugerah ni pada malam ni..ea tak ?

hehe... wow!` nice pembukaan..but terkejut tengok Maria Farida joget.. umang aihh baju dia..serammm... takut terlondeh aja.. tp dia cantik lah :D sempat gak nengok Dato Siti Nurhaliza menyanyi..wow.. so sweet :D cume pelik tetibe muncul Ezlynn kat situ.. motif.. i dont know..

Actually nad tak tahu nak wat pe arini..so nad update lah mende alah ni.. kalau ada yang ter miss ke apa ke nanti korang betulkan lah ea..

oke.. Pengacara dia..seriously.. agak kelakar..walau kelihatan macam terjerit2 sikit..tp kire boleh lah aku ni tergelak.. wkwkkw :D

Kehadiran Raja Azura , kak Shirah , Didie Alias dan Zizan memang mengamit hati.. Walau tak berapa nak faham mereka cakap apa..tapi tergelak lah juga.. Mungkin sound tv kat umah aku ni kot.. wkwkwkw... maklumlah..tv bujang kan.. :P

kemunculan Nora Danish dan Ady Putra pergh..menggamit... so mereka berdua telah menyampai kan dua anugerah..

iaitu :


 Artis Berkumpulan Popular / Duo   =  Jacklyn Victor , Ning BAizura dan Shiela Hamzah 


Artis Baru Wanita Popular    =  Tasha Shiela  (ingatkan Neelofa) :P



kemunculan Boboi plak.. weweiit... seperti biasa akan menyampaikan 2 anugerah 


Penyampai Radio Lelaki Popular    =  Faizal Ismail


Artis Komedi Wanita Popular         =  Didie Alias



satu anugerah khas telah dianugerahkan kepada Dato Shiela Majid iaitu 

Penganugerahkan Sepanjang Hayat (Anugerah Khas)

beliau sempat membuat persembahan..menyampaikan lagu Medley Antara Anyir & Jakarta / Sinaran




angugerah seterusnya disampaikan oleh Nurul Syuhada dan Datin Seri Normala Shamsuddin

Pengacara TV Lelaki Popular = Zizan Razak (sweet Pak Nil kasi Anugerah kt Zizan)



Artis Baru Lelaki Popular  = Johan Ariff As'ari



      
Ridzuan Hashim dan Neelofa muncul kali ni bergandingan untuk menyampaikan dua lagi Anugerah iaitu :

Pelakon TV Lelaki Popular  =   Fizz Fairuz  (siann dia kata takda Fans )

erm... kesihan plak nengok si Fizz ni.. terharu dia menang.. ea lah nengok lah yang tercalon..semua hebat2.. apa2 pun tahniah lah Fizz.. Nampak ikhlas jer :)        





Penyampai Radio Wanita Popular = Fara Fauzana



Persembahan malam ni best sangat.... sebab kemunculan Aaron Aziz , Lisa Surihani dan Maya Karin...mengimbau kembali kenangan menyaksikan Ombak Rindu :(
Masuk plak Hafiz dan Adira nyanyi lagu Ombak Rindu.. uwaa!~ bestnye laa.. terkusyuk den nengok.. hehe


Anugerah seterusnya Disampaikan oleh  3 penyampai iaitu Chad ,  Kamilia & Deen.. Anugerahnya ialah

Pengacara TV Wanita Popular = Fara Fauzana

Artis Komedi Lelaki Popular  =  Johan



persembahan oleh penyanyi2 plak..antaranya Dayang Nurfaizah &  Anuar Zain (Tunggu Sekejap) , Najwa Latif & Black (Seiring & Sejalan)  , Bob (Salam Terakhir) dan Shiela Hamzah (Nirmala) .

Satu Lagi Anugerah Khas iaitu Anugerah Seri Perak  akan disampaikan oleh Erra Fazira dan  Mustapha Kamal  kepada Dato Siti Nurhaliza yang telah memenangi Anugerah Bintang Paling Popular sebanyak 7 kali   ( 1996 hingga2001,2004 dan 2009 )



Penyampai seterusnya Rosyam Nor dan Fazura akan menyampaikan 2 Anugerah iaitu :


Penyanyi Lelaki Popular = Hafiz 



Pelakon Filem Lelaki Popular  =  Aaron Aziz  



RCpatrick yeayyy!!~ Aaron ngan Hafiz menang RCpatrick

 = rehat sat dengar persembahan artis =

Dato Yusof Haslam , Syamsul Yusof dan Syafiq Yusof .. 3 beranak ini akan menyampaikan anugerah untuk :

Pelakon TV Wanita Popular = Fasha Sandha



Pelakon Filem Wanita Popular = Maya Karin



Penyanyi Wanita Popular = Yuna



Jom layan Dangdut sat .. :D

=============================================================

ANUGERAH BINTANG PALING POPULAR ABPBH 25

AARON AZIZ




=============================================================


Sekian saja yang dapat nad sajikan buat korang semua :)

Thanks to Ana Dira yang banyak membantu cari pic ni :P