GA Header & Template Blogspot!

Assalamualaikum....hehehe!!~ haiii!!~ maseh2 sebab sudi view entry ni.. okey... nengok tajuk mesti dah tau kan.... apa yang terbuku di ati sanubari nie... hahahhaa!!~ :D sebenarnya nad ni baru je lepas bw... blogwalking ler... jalan punya jalan...singgah punya singgah..folow punya follow... terjah pun ya terjah..mak aihh.... terlebih sudah..nad terjumpalah link nie.. heheeee..  takdalah..sbnrnya tadi kat fesbuk..ngah pm ngan sorang blogger ni.pastu dia kasi link nie...suh nad try..so nad pun ushar lah.. hehehe!!~ :D

ramai der yang join.... nad pun nak nyibuk gak lah.. hehehe!!~ :D


pergh!!~ korang nengok lh dia nyer banner... sweet hanyar!!~ :D eeeiiii gerammm nak chubiit



hehehe!!~ okey...kalau korang nak tahu pasal GA Header & Template Blogspot! korang klik je mende alah nie.... nak citer panjang lebarkan...hehe....nnt muntah korang nengok entry nie..hhahaha!!~ :D







okey..tepek banner dah...follow dah...

okey..so let's story tentang header n templates impian nad... untuk pengetahuan korang... header n templates yang nad ada skrg ni dah terbaik bagi diri nad... tp tuh lah... kalau lah dapat di MakeOver lagi oleh Alieff !!~ wow!!~ mesti baikkk punya.. hehehe!!~

okey... nie dier header nad...



sweet kan??? hehehe... lagi sweet kalau ditambahkan icon2 twitter...tak pun chatbox mcm dalam blog Alieff tuh... hehehehe!!~ terukkan nad nie...  takmo isi pic sendiri..nak doodle tak reti wat :(

pastu nad still lg nak kekalkan warna pink + hitam n purple... smarttt habiss :) nad lebih suke yang ada 3 column..sebab kalau dua mcm tak cukup plak.. hahahah!!~ :D

pastu..nad nak juga header yang kat bawah.. yang mcm nie....





so... kalau org turun bawah adalah mende alah ni..kalau boleh mestilah kesinambungan dari header nad tu...hahahhaa!!~   ni header impian nad..so kasi demand lebih sikit lah :P jangan marah ea  :(

kalau bab templates plak :


nad still lg nak kekalkan nad nyer templates ni... tp...... nad kalau boleh nak sgt side kiri kanan tu biar dia sama panjang.. takpun nak tiga3 tuh sama panjang :( ni lintang pukang..ada pendek ada panjang... grrr geram je :( tak tahu mcm na nak wat :( adess.. susah tau nak terangkan mcm na..pening kan.. erm.. :(   nie je kot lau nad nak minta blog di MakeOver kan... hehe.. kalau tak menang takplah :(

nad ada satu lagi blog yg nad tak tahu mcm na nak design... http://fa-collections.blogspot.com/  hehe..kalau nad menang n alieff tak mo makeover blog nad..alieff design lah untuk blog nad satu lagi nie.. hehee!!~ jangan marah ea...nengoklaa...awak nyer idea tu kreatif sangat..geram saya nak minta bantuan dari awak.. hehehe...


biler dilihat balik hadiah ni kan.... kalau tak menang header dan templates pun takpalah..mungkin ramai lagi memerlukan [walau dalam ati..puh puhh..kiri kanan agar2 nad menang] hehehe....tp alangkah bestnyer kalau nad dapat satu banner oleh Alieff!!!~ wowwww!!~ berangannnn!!~ nak banner ciptaan Alieff!!~ ahhahaha!!~  lelebih plakk... hehehe...

aduhaii..lelebih dah aku nie.. okey satu je sebab kenapa saya perlu menang.... jawapannya adalah kerana... keinginan...keinginan sayan untuk membuatkan blog ni lebih menarikk... keinginan yang mungkin sekadar mimpi..impian yang mungkin takkan dapat dikecapi... saya perlukan dan inginkan kemenangan ini... hehehe..ayat pelik bebenor...!!~ :D

okey..last sekali nak tag sapa ea??

ermmm!!~ :D

nad nak tag :






 
http://www.tintapenaku.com/
 
http://www.sitisafiyyah.com/

 
http://www.cikladies.com/
 
 
------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
yang paling special nad tag untuk ....
 
 
CIK PAYUNG
 
 
makasehhhh!!~  bye



You Might Also Like

8 comments