Friday

Contest Seunik Namaku

okey.. kali ni nak join contest dari zie plak..giler dia nyer contest.. nak tahu nama sebenar..pergh1!!~ sanggup ke nad nak bgtahu nama sebenar nad?? haha.. untuk pengetahuan korang... nad ni kaki chatting..n semua kenal nadea.. sapa lah yang dak chat tak kenal nadea.. haha poyo... dan ada yg kenal nad lama tapi terbawa2 nama nickname tuh... xtually xbf nad dlu pun still pk nama nad nama tuh.. haha.. sory bukan nak tipu tapi keadaan tak mengizinkan cume.. yang rapat ngan nad je tahu nama sebenar nad//adalah jugak dak chat yg tau tapi tak ramai yg tau.. mcam xbf nad Mohd zulhelmi tuh dia tahu lah nama nad apa..adess.bnyak ke xbf nad nie?? ala..takdalah saja2 jerp..okey.. jom baca sambungannya....




okey kite nengok syarat2nye :




1. Buat satu entry bertajuk "Contest Seunik Namaku"

2. Mestilah jadi followerteratak buruk zie ni ek..kalau tak nak pon tak pe.
tiada paksaan..tapi kalau terlepas sebarang update jangan salahkan zie OK..

3Letakkan banner yang comey kat atas tu dalam entry korang OK..

4Letakkan 1 picture korang yang paling comey/hensem. Pastikan tu picture 
korang Ok jangan letakkan picture orang lain plak.

5. Then, korang bagitaula nama korang yang sebenar..Lepas tu cerita la apa-apa pon mengenai nama korang & apa yanguniknya/istimewanya korang.

6Tag kan 3 orang kawan-kawan korang & pastikan dia tau OK..

7. Last sekali jangan lupapostkan link korang kat ruangan komen entry ni..

okey....
 entry dah buat.. dah jadi follower...banner dah letak.. so ni die gambar nad :)






okey ni lah gambar sy... hehe.. kalau nad lebih nengok lah lam fb sy.. fb sy ramai org kenal sy kawan2 sek..office n semua maksudnya... tak tipu lah..

okey!~ now masa yg ditunggu..

Nama sebenar saya adalah

Nurul Nadia

apa yg perlu tahu tentang sy... sy dilahirkan pada 19.9.1987  dan berasal dari kuantan pahang.. anak sulung dari 6 beradik sedang bekerja dan masih belajar di uitm shah alam (deg in finance) . istimewa tentang sy adalah saya seorang yang hapening n i have a lot os friends.. dan mulut saya hahah!~ amat petah berbicara.. kerana saya adalah seorang deejay radio online :)

3 nama yg di tag





daaa!!~ sekiannn :)