“CONTEST ME AND HIJAB – KHUMAERA ISMAIL"

huhu!!~ lama gile tak update blog baru..baru perasan komen SS.. nad skrg suke letak entry pendek2 ea.hahaha.... tak perasan rupanya soalan dari formspring n setiap jawapan akan publish disini..heheh... sebenarnya entry tu dari publish tu pendek2 hehe....

okey lah berbalik pada kes kite. hehehe... ari ni terpandang lah satu blog cun pemiliknyer bernama Khumaera Ismail.. nice name...suke..dia nak wat contest -- eh eh dah buat contest... so nad nak join lah...nad bukan apa tertarik dan menarik jer contest dia.. okey jom kita review sikit kontestnye ea :P





Contest kali ini bertajuk :: Me and Hijab

So sy terangkan syarat2 nye..

1) Mestila folower sy , yg blom jd folower-sila folow sy ea.

2) Wat entry bertajuk “CONTEST ME AND HIJAB – KHUMAERA ISMAIL"

3) Letak banner spt diatas dalam entry itu dan link twos ke entry ini.

4) Letak pic anda memakai tudung; TAK KISAH..PAKAI TDG BAWAL PUN OK..janji kemas, simple, dan tudung yang korang suke pakai. =)

5) Bagitau serba sedikit nape anda suke pakai tudung spt dalam gambar. 

6) Second last, tag at least 2 kwn anda

7) Lastly, tinggalkan link entry anda di comment entry ini ok..

okey ni lah syarat2 atau cara2 yang perlu dibuat.... tapi kenapa plak dia nak wat contest nie...haaa!!~ ada sebabnyer... jap ea :P


Mesti korg tertanye2..apsal la minah nie rajin bebenor wat contest??
Haaa...korg nak tau?

Objektif nya ialah ::

1) mengeratkan silaturahim antara kwn-kwn belog

2) nak cari idea pemakaian tudung terkini

3) utk lebih mengenali korang laa..

okey... now lets start dear.....

:: Nie pic pilihan ::





okey ni lah pic pilihan saya..aduhai.. tak lah sehebat korang yang leh lilit2 tuh.. ngah belajar lagi nak pakai tudung nie... :( baru nak pakai tudung smart2... sbnrnya tudung ni simple... yang inner dalam tuh sbnrnya tudung bawal ..hehe... sy lipat empat pastu gosok lama2..hehe..biar dia tak tebal...spray sikit supaya keras..hehe.. pastu pakai mcm skaf dan baru lah amik selendang lilit...hahaha!!~mula2 kan masa nak pakai tudung nie beria buka u tube nak nengok trend terkini tp tak reti... so gini je lah...

:::okey tudung pilihan sy dah letak now sebelum lupa ni kat bawah tuan nyer contest nyer banner lak ea:::




okey now nak tag...sy nak tag 3 org kawan dunia blogger yg best n hapening...mereka adalah :




okeylah bai...menang kalah no 2 yang penting happy

You Might Also Like

1 comments