Tuesday

" If I Have RM100~ "

haii!!~ saya nadea.. hehe.. ramai yang panggil dj nadea..sebab saya nie..suke mendeejay..tp redio internet lah.. okey..xtually sy nie newbie lahh..baru nak berjinak2 lam dunia nie..blogging!!~ hhehe.. okey..ngah syok2 wb .. terpandanglah satu contest nie..hehe.. dan nie merupakan 2nd contest yg nadea nak try join.. menang kalah... its oke..itu hal yang terakhir.. tp nak join untuk eratkan persahabatan antara kita.hehe..!!~ skema pulak nadea.. ikhlas pe... :)

okey..before tu..kita review balikk.. dia nyer syarat k... ( copy jap!!~ jangan marah ! tuan tanah )


If korang ada rm100, apa yang korang nak beli. Kasut ke, baju ke, teddy bear ke, purse ke apa2 la yang korang nak. As long as rm100 below.
So sy sgt b'murah hati untk hadiah kan pada anda..

Syarat2 contest ni senang je..


1) Upload pic barang yang anda idamkan.
2) Nyatakan sebab anda mahu kan barang tersebut.
3) Follow my blog aunimiyukie ( nak ramaikan kwn2 )
4) Buat entry tajuk " If I Have RM100~ "
5) Letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
6) Tag pd 3 kwn yang lain.
7) Jangan lupa tinggalkan comment n link anda slps itu..

Tarikh tutup : 10 February 2011
Itu sje.. Senangkan??
Hadiah nye??
Of course la barang yang anda idamkan...
Gud Luck sume...


aduhaii...tarikh due dah nak dekat..hope leh trima lagi... hehehe... okey!!~

taadddaaa!!~ :D





inilah dia!!~ barang yang saya nakkkkkkkkkkk sangat..dari tahun 2010..sampai skrg.. :(

Internet Security Kyspersky
yang 3 user :(
teringin sangat nak pakai antivirus yang tuh..
yang lesen dia setahun terus..
skrg nie..pakai avira yang free jerp..
lappy selalu rosakk :(
kat kuantan nie..ada jerp jual..tak silap rm98..
merata2 tengok nampak..
tapi ble nak beli jerp..mesti kata errmm!!~ takpalah..avira leh gune lagi..
now dah edisi 2011..
pun masih tak beli..
tahun lepas pun tak beli...
ntah lah..bukan tak mampu..tp.. tu lah..
ermmm!!~ :(
itulah satu2nya bende yang ralat sangat untuk sy kuarkan wit note rm100...
ermm..
kalu org nak kasi pilihan skrg nie nak kasi apa.....
mang aku harap dapat mende tulah..
tak lah selalu kene anta lappy p format..
hehehe!!~ tapi kalau tak dapat pun takpa...
mungkin tak ditakdirkan sy pakai antivirus berlesen nie...
mcm na rasanya pun saya tak tahu..pakai mende original nie
.ermm.. takpalah.
.sedeh plak rasa..mcm tak mampu sangat..
tp tulah..ikhlas sy ckp.. untuk beli sendiri..
mungkin tidak..
bukan kedekut atau berkira..
tapi masih ada alternative lain..
terima kasih sebab buka peluang untuk sy join contest nie..
trima kasi ea.. :)


adess!~ lupa plak nak tag 3 orang sahabat sy :)

hehe... nie dia :)





sekian dari saya ......