Friday

Contest Crazy Love




huhu!!~ ni 1st time nad join mende alah nie... contest2 hehe for kaki blog ea? xtually nad b4 nie tak tahu pun ada mende2 semua nie!~ tp bile dah addict ngan blog nie..automatik tertarik menilik contest2 yang ada!~ tp masih lagi takut nak sertai sebab tak pandai sangat :( tp haha!!~ secara tiber2.. ekeke!~ rasa teringin lak nak sertai Contest Crazy Love ini yang di disediakan oleh cik aYnie kiter... hehehe!!~ nad cube dulu!!~ harap2 menang!` ekekek!!~ okey2 tanpa buang masa.. kita nengok balik syarat2 dier.. jap2 nak copy jap!~ untuk korang baca!~ jap yerkk!!~



Wew!!~Okey!!~ nie dier syarat2nyer :-



1.mesti la ade blog ye tak....kalau xde mcm ne nak join tol x???
n for malaysian blogger only
hihihii...

2.korang mesti jadi FOllOWER tuan punyer blog nie dulu...AYNIE
kalau x jd follower pun blh la...p kalau terlepas in4mation jgn ngamuk plak ek...

3.korang mesti la ambik banner kat atas tu letakkan kat entry korang n jgn lupe letak kat
sidebar jugak tau n pastikan link terus ke blog tuan punyer kontest nie...wajib tau =)

4. korang post kan la LINK entry korang yg dah lengkap tu kat komen bwh entry nie ek...
then i akan survey tgk..n i kan postkan komen kat entry korang
tu maksud nyer korang dh layak la..
hihi...
5.tag kan 3 org kawan anda n pastikan diaorg tau...=)

::::::::::HADIAH::::::::
hadiah akan diberikan kepada 3org PEMENANG jer ekk..
hadiah ape??
hihihi....secret n gerenty menarik punyer..



Wew!!~Okey!!~ dah baca syarat2 dia kan??? so.. ni lah dier... pic love yang telah nad hasilkan.. hehehe!~ takda lah special sangat tp kira okey lah kan..hehehe... !!~ :D






Wew!!~Okey!!~ setel tang isi gambar now kene tag 2 orang lak!~ adess... sapa erkk!!~ haaaa!!~ saya tahu!~ hehehehe!~!!~



Wew!!~Okey!!~ nielah dier insan2 terpilih berkenaan :-




DieaBella




Wew!!~Okey!!~ dan tak lupa jugak kepada nie ha si cute cik Aynie kiter nie!!~ merangkap tuan punyer contest!~ hhehehe!~!~