Friday

selamat pagi!!~


hai!!~ assalamualaikum n selamat pagi..hehehe.. dah nak kul 1 dah nie..perot pun dah berkerongcong dah nie.. hehe.. tak sabar dah nak serbu kedai perantau kat belakang opis nie ha!!~ ( takdalah dekat sangat, kene nek keta lah lau tak... pengsan..hehehe)


okey.. nak time kasih kat Aini ......sebab tolong saya pasal nak tukar font2 ni.. hehehe... cume yang tak bestnyer..design yang lama tuh lagi cantikk.. hehehe!!~


tadi bangun2 pagi..nengok kat chat widget tu..dapat lah mesej dari yaya yang mengatakan saya dapat jadi Geng Blog Pink ... hehe!!~ so dengan pantas... saya edit lah templates ni... haha!!~ penuh lh pink lam nie.. hehe... okey pe kan.. pink is cutee!!~ i like.... nampak sweet...


ni lah dia logo Geng Blog Pink tu !!~ :D
cantikk kan???? hehehehe!!~ sweet sangat....
okey.. so japp!!~ p masuk bilik bos jap!!~ brb !!~ :D
hehehe!!~ cakkk!!~ kembali!~ mujur lah tak dc line tenet nei..hehehe...skrg ni kalau leh nak hasilkan header lah..nak yang cantikk2.. tapi tak tahu nak suh sapa... sy ada lah tempah dengan si solehah dan mirul ni..ala!!~ tuan punya blog yang best giler tuh.. blog dia..pergh!!~ banyak tutorial yang best2 ada.. jap!~ p amik link dia jap!!~ jap ea!!~
\okey!!~ nie dier namanya... klik lah ea.. EmpayarBintangTiga ... nnt korang dapat lah berkenalan ngan si mirul n solehah yang cute :)
okey lahh!!~ nak p makan dulu... nnt sambung k.. pada korang semua!!~ jangan lupa tau..komen2 lah sikit :( <---- sedeh tauu!!~
salam sayang