Monday

terima kasih kawan!!~




hehe!!~ assalamualaikum!!~
lama tak taip kat blog nie!!~ adess saya nie sbnrnya tak banyak idea nak citer apa nie!~ tp ari ni tibe2 rasa mcm seronok n kelakar lak bila terpk balik!!~ skrg nie kan zaman teknologi!!~ kad raya kali nie dah tak perlu dibeli n di pos lagi...design dier pun kita leh create sendiri..hehe!!~ dalam ramai2!!~ yang menghantar kad raya melalui facebook!!~ ada satu insan yang mang creative sangat dlam mencipta kad raya nie!!~ ehehehe!!~ dia adalah sahabat dan abg angkatku!!~ yang mana saya kenal dia lam irc nie!!~
kat sini saya letak 3 kping antara kad2 raya yg dia create sendiri :)